Tarieven Bed & Breakfast

De prijs voor een overnachting op basis van een verblijf van twee personen bedraagt € 95,00. Voor een extra gast bedraagt de prijs € 40,00 per persoon per nacht.

Op basis van een verblijf van één persoon bedraagt de prijs € 85,00 mits gebruik wordt gemaakt van een slaapbank op de begane grond. Bij gebruik van het tweepersoonsbed op de eerste verdieping wordt € 95,00 in rekening gebracht.

Voor een verblijf van twee personen met gebruik van twee afzonderlijke slaapruimten, wordt een toeslag in rekening gebracht van € 10 per overnachting.

Een uitgebreid ontbijt (glütenvrij op aanvraag), wifi, hand- en keukendoeken alsmede opgemaakte bedden, zijn bij de genoemde prijzen inbegrepen. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,30 pppn.) en gelden voor 2022.Info

Om te reserveren kun je ons e-mailen of bellen (0593 552490 of 06 15440190). Kies je er voor om per e-mail te reserveren, dan zien we dat als een vrijblijvende informatie over beschikbaarheid. Eerst nadat wij je een ontvangstbevestiging sturen die vervolgens wordt beantwoord, is de reservering een feit.

Ingeval je telefonisch reserveert  heb je direct informatie over de beschikbaarheid en prijzen. Onder het hoofdje 'contact' kun je zelf de beschikbaarheid controleren.

Op de dag van aankomst kun je de sleutel in ontvangst nemen vanaf 16.00 uur, of een andere tijd in overleg. Op de dag van vertrek verwachten we dat je die uiterlijk om 11.00 bij ons inlevert.

Wij beschikken niet over een pin-automaat, dus gaarne contant betalen na afloop van je verblijf. Je kunt ook vooraf betalen per bank.