In de Koffer duiken

De stijlvolle accommodatie omvat een royale verblijfsruimte met een eet- en zithoek, een thee-en koffiecorner en een sanitaire unit met toilet en douche, allen gelegen op de begane grond. Op de zolderverdieping is een aparte slaapruimte aanwezig met een tweepersoons bed. Twee slaapbanken in de verblijfsruimte verschaffen de overige plaatsen. Verder is er digitale TV aanwezig en is er gratis Wifi beschikbaar.

In de corner kun je beschikken over een magnetron, alsmede over voorzieningen voor het bereiden van koffie en thee. Er is ook een koelkastje aanwezig.

De koffer is een rookvrije B&B, heeft een eigen terras en als het weer het toelaat, kun je daar in het ochtendzonnetje ontbijten. Een kop koffie genieten aan de vijver-oever levert dan een extra aantrekkelijke start van de dag. 

Het onderkomen beschikt tenslotte over een afsluitbare berging voor fietsen en de auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. Er kan vrij worden beschikt over een gewone dames- en een herenfiets. Op verzoek kunnen we bemiddelen in het huren van tour-fietsen, mountainbikes, e-bikes alsook van een tandem.

Open vuur is in de onmiddellijke omgeving niet toegestaan.